Despre noi

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

angela sirbu  

Angela Sîrbu
Redactor-şef
Îmi amintesc cum înainte de apariţia primului număr al revistei AQUARELLE ni se spunea că nu avem în Moldova personaje despre care se merită să scrii, că nu se întâmplă nimic în ţara noastră şi că în general oamenii noştri nu citesc… Şi uite că avem deja 11 ani! Din fericire, nu ducem lipsă nici de personaje, au apărut chiar eroii timpurilor noastre… şi subiecte suficiente avem, căci în lumea modernă se întâmplă atâtea evenimente… în plus, oamenii din Moldova citesc totuşi! Dragi cititori, vă iubim şi vă mulţumim că sunteţi alături de noi.

 

alex kaim   Alexandru Kaim 
Redactor-şef adjunct 
Ceea ce vedem în chioşcuri, magazine şi pe măsuţele cu reviste de acasă este produsul finit, la care au muncit timp de o lună o echipă întreagă de creatori, jurnalişti, fotografi, designeri. Muncim pentru ca cititorii noştri să se odihnească şi pentru ca odihna lor să nu fie doar distractivă, ci şi cognitivă. 

 

olia krotevici   Olga Crotevici
Redactor-şef adjunct, responsabil de proiectele speciale

Revista AQUARELLE conţine tot ce-mi place. Cărţi şi muzică? Poftim. Călătorii? În orice colţ al lumii. Automobile? Doar maşini exclusive şi în compania celor mai sexy piloţi. Staruri? Cele mai interesant şi demne de cea mai bună revistă din ţară. Îmi place ceea ce fac, pentru că scriu despre ceea ce îmi place.

 

liudmila tirgovets   Ludmila Tîrgoveţ
Director financiar
E plăcut să conştientizez faptul că sunt una dintre persoanele longevive ale revistei AQUARELLE – activez aici de la bun început şi nu-mi imaginez viaţa fără „acuarelele” îndrăgite. Cine a spus că finanţele sunt o chestie plictisitoare? În cadrul echipei noastre creative este întotdeauna vesel şi interesant.

 

  Irina Corlăteanu
Designer

Cred că pentru o domnișoară - designer nu există o perspectivă mai bună decât să lucreze la o revistă pentru femei.  Faci macheta articolelor ce îți sunt cu adevărat interesante și primești plăcere de la munca pe care o faci. Aici îmi place totul…doar că sunt cam puțini bărbați în redacție - dar nu-i nimic!

 

tatiana shmeleova   Tatiana Şmeleva
Redactor responsabil de ediţie
Am împlinit 11 ani! Iar acest lucru, în domeniul revistelor, înseamnă să fii în floarea vârstei. Am devenit mai maturi şi mai populari – şi aceasta datorită vouă, cititorilor noştri, şi sprijinului vostru. Sper să rămânem prieteni şi în continuare! 

 

  Mihaela Sârbu
Director de marketing al holdingului Aquarelle
Am crescut împreună cu AQUARELLE, iată de ce toate evenimentele tangente revistei au devenit o parte integră a vieții mele. Această revistă mereu a fost o sursă de noi posibilități, impresii expresive, informații utile și comunicare plăcută. În fiecare zi, AQUARELLE ne face viața mai interesantă, inspirând cititorii, ascultătorii și telespectatorii noștri.

 

  Dina Caraush
Director departementului marketing
Ce-mi place cel mai mult în munca mea? Comunicarea cu colegii și, bineînțeles, cu partenerii și clienții, care de multe ori devin prietenii noștri. Sunt recunoscătoare revistei AQUARELLE pentru șansa de a-mi transforma visele profesionale în realitate.

 

  Dumitru Goncear 
Fotograf
Descopăr lumea din jur prin obiectivul camerei de luat vederi. Am impresia că fiecare clipă trebuie să fie imortalizată, iată de ce sunt încântat de faptul că fac parte din colectivul celei mai renumite reviste din Moldova, împărtășind fiecare cadru cu cititorii revistei.

 

  Maria Constantinova
Fotograf
În timpul sesiunilor foto, îmi place să conving persoana din fața mea să-și exteriorizeze nu doar chipul, ci și lumea lăuntrică. Fiecare invitat al revistei mă inspiră, iar crearea unei povești în cadrul unei ședințe foto este pasiunea mea.

 

  Constanța Bîrca
Redactor site
Feedback? Vă puteți adresa la mine! Sunt responsabilă de partea interactivă și legătura directă cu cititorii site-ului revistei preferate. În fiecare zi, comunic activ și povestesc despre viața din interiorul redacției. Căutați și citiți despre noi în rețelele de socializare!

 

  Serghei Gusacinschii
Administrator de infrastructură IT
Sunt asemeni unui ”medic” a redacției AQUARELLE. Misiunea mea este să am grijă ca, în cel mai nepotrivit moment, calculatoarele să nu dezamăgească fetele, deoarece în lipsa acestora, jurnaliștii sunt neputincioși în secolul tehnologiilor performante.

 

  Iana Racila
Manager de oficiu 
Eu sunt prima persoană cu care se intră în contact la sediul AQUARELLE, iată de ce încerc să contribui la buna dispoziție a colegilor de la redacție și a oaspeților noștri.

 

vladimir alexandru   Vladimir Alexandru
Manager vânzări
Îmi place să distribui revista pentru că ştiu că este o revistă calitativă, interesantă şi, în general, este cea mai bună revistă din ţară, cu care nu este ruşine. Munca mea este ultimul acord al simfoniei de creare a revistei, pentru că anume eu aduc revista cititorilor.
   

 

 

concurs
10.11491298675537